Valdspartiet

Det er valkamp, og enkelte parti slår kraftigare frå seg en andre. At kring ein prosent av asylsøkjarane er mistenkte for å begå kriminalitet, mens to-tre prosent av den norske befolkninga fall i same kategori hindrar ikkje det mest hardslåande partiet i å legge all skuld på asylpolitikken for kriminaliteten i landet. At kring 15% av stortingsgruppa til det same partiet er straffedømt bryr få seg med.

Sjølvsagt kan ein bli litt oppgitt over alt grumset som kjem frå valdspartiet, men for å overleve må ein forsøke å sjå det frå ei ironisk vinkel. Det går sjeldan mange dager mellom kvar gong valdsdømte Per Sandberg kjem med ei lattarleg fråsegn.

Om ein ikkje klarar å le av Sandberg, så kan ein iallfall få ut agresjonen sin her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *