Nextgentull?

Nextgentel er i vinden som aldri før. Selskapet er kjent for å være omtrent som den russiske boligmarknaden. For dei som har kome seg inn er det bra. For dei som vil inn, eller vil flytte, er det eit system for å skilje ut dei mest utholdande.
Eg har sjølvsagt ein teori på kvifor dette firmaet ynskjer å vera kjent for ein slett kundeservice:
Nextgentel ynskjer å sortere ut kundane sine. Dei vil levere gode tenester til fornøyde kunder, som kjenner det hemmelege handtrykket. Kan hende nokre blåruss har rekna på at det er dei absurd lojale kundane som òg er dei sikraste og best betalande kundane.

Når Nextgentel med jamne mellomrom gjer livet surt for kundane sine, til dømes ved at dei nektar dei å sende e-post, er det altså for å kvitte seg med kundar dei ikkje vil ha.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *