Ein to dagar gammal prinsesse

To dager gammel valp Kvalpen på biletet var to dagar gammal då biletet vart tatt. Ho var fødd 19. april og ho og hennar fem sysken i har allereie rokke å sjarmere ein skokk med folk som dagleg følgjer kvalpedagboka til kullet.

Eg var så heldig å vera med førre gong eit kolsvart kull kom til verda på Rønningen. Det er utruleg kor mykje kunnskap hundar har frå naturen sin side. Med ein gong dei sprett ut i sine små posar (fosterhinner), kuttar mora posane opp samstundes som ho kuttar navlestrengen. Ho sleikjer dei reine, og sleikjer dei på magen slik at deira umettelege lyst på mjølk blir stimulert. Kvalpane kryp målretta mot pattane til mora, og i nokre dagar er livet deira berre søvn og svolt.Likevel serverer Gunn rykande ferske kvalpesoger kvar dag, med vakre bilete av lykkelege små hundar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *