Eslet er attende

Eselet - Tindersticks

Det har gått mange år sia Tindersticks sist gav ut album. No ser ventetida ut til å gå mot slutten. 28. april er datoen for det nye albumet. Eit album dei spelte inn i Frankrike i fjor. Allereie no har dei gjeve oss ei lita gåve. The flicker of a little girl kan ein laste ned gratis frå myspace-sida deira.

Den er i velkjent stil. Melankolsk, som alltid, og med eit lydbilete som berre Tindersticks kan dyrke fram.

Sjølvsagt saknar eg Dickon Hinchliffe. Men eg trudde faktisk at tomrommet etter han skulle vera tydelegare. Eg ser fram til albumet og eg ser ikkje minst fram til turneen (kan hende dei tar med seg ein flokk strykarar for å minske det synlege tapet av Hinchliffe?).

Enn så lenge – The flicker of a little girl er ein vakker ventegåve.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *